CityPilot Header

selection box

reset 0,00 DKK

Fredericia Fælles Motion (FFM) Fredericia

Velkommen til Fredericia Fællesmotion
Fredericia Fællesmotion løber alle tirsdage kl.18.30 fra
Gasværksgrunden (Sjællandsgade – Købmagergade) ved servicebygningen. Det er gratis at deltage
Nu bliver det muligt for alle, der ønsker at få gjort noget ved motionen, at komme i gang sammen med andre og få betryggende vejledning.
Fra den første tirsdag i jannuar og august startes der op med en startlængde på 2 km. i forskellige fartgrupper. Her er det muligt for begyndere at få en fornuftig start. Grupperne er fra 6 min. til 8 min. pr. km.
Hver 5 gang øges længden på den første tur med ca. 1 km. til vi er oppe på 5 km.
Der er også en gruppe der går og løber starter med 1 km. og slutter med 2 km.
De løbere der er klar til at løbe længere kan efterfølgende deltage på en strækning på ca. 5 km. med fartholdere fra 5 min. pr. km til 7 min. pr. km. med 30 sek. intervaller. Det vil betyde, at hver enkelt deltager finder den tids grupper, som de vil løbe i, og alle i gruppen følges med fartholderen. Hvis farten ikke passer, finder man en ny gruppe næste tirsdag.
Der vil altid være fartholdere på ovenstående del af løbet.
Da mange løbere har været med de sidste par år og er i træning til at løbe længere end de to første ture, vil vi gøre det på den måde at alle løber med på de 2 første fælles ruter så der er så mange som muligt til at støtte dem som starter i år. Dem der har flere kræfter fortsætter med at løbe en omgang på ca. 5 km. ruten i selvbestaltede grupper.Images

Shop Address

Åbningstider

Tirsdag 18:30 - 20:00

Kontakt os

Hvis du vil vide mere kan du kontakte KeepRunning/High End Sport Prinsessegade 18
Email : torben@hesport.dk
Tel : 75920345